FESTINA LENTE

Danas je zadnji dan prvog projekta donacija Udruge Naš Hajduk, Ili jesmo ili nismo.

Zaključno sa jučerašnjim danom, Naš Hajduk je donacijama prikupio preko 4 mil. kn! Time je ova akcija postala jedna od najuspješnijih crowdfunding kampanja u povijesti Hrvatske i to u trajanju od tek 45 dana. Posljednjih dana akcije, uplate su se intenzivirale, tako da su zabilježeni i redovi u Odjelu za članstvo na Poljudu.

Tomislav Mikulić, voditelj projekta stjecanja dionica:

„Veliko hvala našim donatorima, ali i svim navijačima koji su širili ovu ideju zadnjih 45 dana. S posebnim ponosom se može istaknuti da su donacije stigle s gotovo svih kontinenata. Unatoč tome što sportski rezultati prve ekipe najčešće generiraju zadovoljstvo ili nezadovoljstvo navijača, uplate su se nastavile i nakon loših rezultata. Time su navijači još jednom pokazali da proces otkupa dionica shvaćaju kao nešto dugoročno važno i nevezano za kratkoročne sportske uspjehe ili neuspjehe.“

Akcija  traje do večeras, zaključno sa 23:59, te svatko može donirati bilo koji iznos u ovoj jedinstvenoj kampanji. Uključiti se možete bilo kojim iznosom, a donatori 1911 kn još uvijek dobivaju ime i prezime na dresu kao zahvalnicu! Donirati možete putem www.nashajduk.hr, uplatnicom, u Odjelu za članstvo na Poljudu (09-20h), kućicama na Rivi (9-21h).

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s